Muschiulet de porc cu legume chinezesti

Muschiulet de porc cu legume chinezesti

Azi am incercat o mancare chinezeasca.

Cantitatile folosite, de mine, au fost urmatoarele: 300 gr muschiulet de porc, 1 ceapa mica, jumate de praz, 1 morcov, 200 gr ciuperci, 100 gr bambus (din conserva), 100 gr taietei din orez, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita otet balsamic si 50 gr sos asiatic dulce ascrisor.

Legumele le-am taiat fasii si taieteii i-am pus in apa rece. Muschiuletul l-am taiat cubulete si l-am prajita la gratar 3 minute. Apoi l-am pus intr-o oala cu capac impreuna cu 2 linguri de ulei de masline, otetul balsamic si sosul asiatic. Separat am calit legumele in 2 linguri de ulei de masline, apoi am adaugat taieteii, muschiuletul prajit impreuna cu sosul in care l-am pus sa stea si sare. Am mai lasat totul la foc mare aproximativ 2 minute si gata masa. In farfurie, eu, mi-am mai pus deasupra si o lingura de porumb dulce din conserva. Sa aveti pofta!

Nu sunt produse în această categorie.

Magazin SpiceUp. >