Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Site-ul www.spiceup.ro este proprietatea SC Adeo Design SRL, inregistrata in Lugoj, cu sediul in Lugoj, jud. Timis, str. Magnoliei nr 28, Registrul Comertului J35/1946/23.05.2008, CUI RO23933971 Cod CAEN 4791

 Accesarea si folosirea acestui site www.spiceup.ro , implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului www.spiceup.ro , se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Dreptul de autor a SC Adeo Design SRL asupra informatiilor publicate pe site-ul www.spiceup.ro

Intregul continut al site-ului www.spiceup.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Adeo Design SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Adeo Design SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.spiceup.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

 Informatii despre preturile si produsele oferite de SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro)

Produsele comercializate prin intermediul SC Adeo Design SRL (www.spceup.ro) sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Adeo Design SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului.

Preturile prezentate sunt afisate in Lei, includ TVA (24%) si nu includ costurile de transport, aceste taxe vor fi achitate separate de catre client, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online pretul va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

SC Adeo Design SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site pot fi cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, aspect, etc.).

Continutul acestui site www.spiceup.ro  (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, SC Adeo Design SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul www.spiceup.ro , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii furnizorilor, sau de catre importatorii agreati de acestia. SC Adeo Design SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice pe site www.spiceup.ro descrierile si ingredientele produselor fara o notificare prealabila.

SC Adeo Design SRL nu pune in vanzare produse alimentare la care termenul de valabilitate a expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat (exceptie fac produsele care se comercializeaza vrac). De asemenea gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.

Pentru orice nelamurire referitoare la produsele din ofertele noastre, va rugam sa solicitati informatii suplimentare pe adresa de e-mail sau telefonic.

Comenzi si plata acestora

Inainte de a plasa o comanda catre SC Adeo Design SRL – www.spiceup.ro, clientul are obligatia sa citeasca cu atentie termenii si conditiile ofertei, asa cum sunt expuse pe acest site.

Plasarea comenzii echivaleaza cu acceptarea Termenilor si Conditiilor din Oferta respectiv asa cum sunt ele detaliate la : www.spiceup.ro/ termini si conditii

Modalitati de plata: paypal si ramburs la curier. Factura Fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Livrarea comenzilor se va realiza in max. 2 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsele nu mai sunt disponibile clientul va fi informat in legatura cu termenul de livrare. Pentru produsele a caror comanda nu a fost confirmata, ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar, fara notificare prealabila.

SC Adeo Design SRL se obliga conform legii,ca in termenul de 30 de zile de la data transmiterii comenzii de catre client, sa isi indeplineasca obligatiile contractuale.

SC Adeo Design SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Adeo Design SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Adeo Design SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Adeo Design SRL de la acest client.

SC Adeo Design SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale/ curierat. Sfatul nostru este ca fiecare colet sa fie desfacut in fata reprezentantului furnizorului de servicii postale/curierat, astefel se va putea intocmi o reclamatie pe loc, in cazul in care coletul a ajuns distrus, deteriorat etc. Deasemenea SC Adeo Design SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.

In cazul in care datele furnizate de client in formularul de comanda sunt incorecte, incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, clientul va trebui sa suporte toate costurile legate de transport.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website www.spiceup.ro se considera un contract intre client  si SC Adeo Design SRL si trebuie executat de catre ambele parti. Acest lucru obliga pe SC Adeo Design SRL  sa livreze produsele si serviciile comandate de catre Client, iar Clientul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii si a cheltuielilor de transport atunci cand este cazul.

Anularea Comenzilor si rambursarea sumelor datorate.

Comanda poate fi anulata  printr-o notificare pe email doar daca Clientul NU a primit emailul de confirmarea din partea comerciantului SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro) .Nu se mai pot anula comenzile lansate, confirmate de catre comerciant, procesate/ aflate in procesare sau expediate catre Client. In cazul in care sunt intrunite conditiile de anulare, SC Adeo Design SRL se obliga sa restituie sumele incasate pentru produsul sau produsele respective.

Transport si plata acestuia

SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro) foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc.

Preturile afisate pe site pentru transport pot varia, deoarece pot aparea mici modificari la modul de ambalare, kg/colet etc. Pentru acuratetea sumelor de plata pentru transport se recomanda solicitarea de informatii catre parteneri. Responsabilitatea  si plata pentru aceste servicii revine integral Clientului sau firmelor prestatoare de servicii.

Este responsabilitatea Clientului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor prestate de catre partenerii care le ofera.

Conditii de returnare

Conform legislatiei in vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

In cazul in care clientul returneaza produsele cu incalcarea Ordonantei nr 130/200, Cap II, art 10, lit a, b si c-  Clientul va plati atat taxele de transport pentru livrarea initiala cat si pentru retur.

Declinarea responsabilitatii

SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de la noi, sau nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.spiceup.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.spiceup.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Adeo Design SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC Adeo Design SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera catre SC Adeo Design SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.spiceup.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC Adeo Design SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.spiceup.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.spiceup.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC Adeo Design SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC Adeo Design SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Politica de confidentialitate

SC Adeo Design SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatics www.spiceup.ro. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro)  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro)  nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date..

SC Adeo Design SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.spiceup.ro sunt transmise pe cale electronica, SC Adeo Design SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC Adeo Design SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC Adeo Design SRL (www.spiceup.ro) sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului BIO MANIA SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC Adeo Design SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC Adeo Design SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere SC Adeo Design SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere SC Adeo Design SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere SC Adeo Design SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere SC Adeo Design SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

SC Adeo Design SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Adeo Design SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.spiceup.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.spiceup.ro , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC Adeo Design SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.spiceup.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.spiceup.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Termeni si conditii  generale  reglementate de Ordonanta nr. 130/2000 din 31/08/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61

http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59

Magazin SpiceUp. >